Secondary award in IV Angel Garma
Book review of «Interpretations. Freud phrases drawn in tango rhythm» by Daniel Schoffer

Interpretaciones.
Frases de Freud dibujadas a ritmo de tango
Daniel E. Schoffer Kraut
Barcelona: Del Centro Editores, 2018

Special recognition in the 4th Angel Garma Award on Psychoanalysis. Barcelona, 2019.

 
[Text in Catalan]: Daniel Schoffer és psicoanalista. Membre titular de l’APM funció didàctica. Psicoanalista acreditat per a l’anàlisi de nens i adolescents.

Aquest llibre té en el seu centre frases de Sigmund Freud que parlen de l’amor, del gaudi, del plaer i, per tant, de formes de trobades i distàncies amb «l’Altre».

Tenim a les mans un treball inèdit, fet i editat de forma molt acurada. Quan l’obriu hi trobareu frases acompanyades de dibuixos, tangos i molts comentaris de l’autor que circulen lliurement i que permeten que cada lector pugui posar-les juntes o separades, fins i tot arribant a crear el seu propi text i relat.

Partim del coneixement de que el tango es una dansa que funciona com a mirall de nosaltres mateixos a traves d’un altre, i coincidim en que el ball, com a element universal de la trobada, es pot considerar etern.

També sabem que el ball té nombroses potencialitats terapèutiques que han estat analitzades i conceptualitzades, fins i tot arribant a concebre una […]

Anna Miñarro
leave a comment

Download full review (text in Catalan)


Read full review (text in Catalan) at Issue 43 :: December 2019 already in your bookstore, request a copy here and we will send it to you

Request copies (paper edition 102 pages bound (text in Spanish or Catalan))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *